Gulvvarme

Gulvvarme installeres af kompetente fagfolk​

Kunne du tænke dig at få varme i gulvet? Så står vi hos Aug. Andersen ApS klar til at hjælpe dig. Vi har mere end 90 års erfaring i branchen, og vi kan bl.a. tilbyde lægning af gulvvarme i private hjem og virksomheder i Aarhus, Åbyhøj, Risskov og omegn.

​Fordelene ved at få lagt varme i gulvet

Der er mange fordele ved at få indlagt et gulvvarmesystem. En af disse fordele er, at du slipper for at have synlige radiatorer, som tager plads og ofte ikke passer ind i en moderne indretning. En anden fordel ved montering af gulvvarme er, at du slipper for at gå rundt på kolde gulve.

Hvad koster gulvvarme?

Når det kommer til gulvvarme, er der to forskellige priser, du skal tage højde for. Den første pris er på selve vores installation af gulvvarme, mens den anden pris er på dit løbende varmeforbrug.​

Hvor meget det koster at få installeret gulvvarme afhænger bl.a. af, hvor mange kvadratmeter gulv vi skal lægge gulvvarme i.

Er det f.eks. kun i et enkelt rum, det kunne være badeværelset, eller skal det være i hele huset? Vi udarbejder gerne et uforpligtende tilbud til dig, så du på forhånd ved, hvor meget det kommer til at koste at få installeret gulvvarme hos dig.

Hvor meget du skal betale for gulvvarmen løbende afhænger i høj grad af, hvor stort dit varmeforbrug er. Har du f.eks. gulvvarmen tændt hele året rundt, eller er den kun tændt dele af året? Er den tændt i hele huset, eller er den kun tændt i et enkelt værelse? Med vores gulvvarmestyring kan du nemt selv styre, om gulvvarmen skal være tændt eller slukket, og hvor varmt gulvet skal være. Det giver dig en mulighed for at få en billig opvarmning.

Kontakt os og få et gratis tilbud på din gulvvarmeinstallation

Vi hører meget gerne fra dig, hvis du kunne tænke dig et uforpligtende tilbud på din gulvvarmeinstallation.

Kontakt os i dag

Vil du vide mere?

Finder du ikke nok informationer om din ønskede opgave her på vores hjemmeside, er du altid meget velkommen til at kontakte os til en uforpligtende snak og eventuelt et tilbud på opgaven.

Ring til os på mobil (+45) 20 16 32 63, telefon (+45) 86 12 30 69 eller send en mail til aug@andersen.mail.dk. Vi besvarer din henvendelse hurtigst muligt.