Ventilation

Installation af ventilationsanlæg i bygninger og boliger

Hos Aug. Andersen VVS i Aabyhøj har vi stor erfaring med installation af ventilationsanlæg og andre former for ventilation. Vi kan også opsætte genvexanlæg i din husstand eller installere boligventilation i forbindelse med en bygningsrenovering i eksempelvis Aarhus, Risskov eller omegn. Fælles for vores opgaver er en grundig, kvalitetsbevidst og servicemindet tilgang til både proces og resultat.

​Fordelene ved et ventilationssystem

Er du i tvivl om, hvilke gevinster du kan hente ved installation af ventilationsanlæg? Her følger en række af fordelene:

  • Bedre indeklima – et udsugningsanlæg kan mindske risikoen for sygdom.
  • Sænket fugtighed i luften – udsugning eller ventilationsanlæg giver et bedre indeklima, samtidig med at risikoen for husstøvmider og skimmelsvamp mindskes.
  • Spar energi og penge – et ventilationsanlæg kan udnytte energien i din bolig mere effektivt.

Ekspertise, faglighed og kreativitet

Det nye bygningsreglement har stillet krav til, at der opsættes, drives og vedligeholdes ventilationssystemer i hustande.

Det er derfor vigtigt, at du vælger en VVS-installatør, der ved, hvad installation af ventilationsanlæg kræver. Vi har installeret ventilation i både store og små bygninger i mange år. Det betyder, at vi har ekspertise inden for området, at vores kompetencer er alsidige, og at vi tænker ud af boksen.

Kontakt os for en pris på installation af ventilationsanlæg

Vil du høre et løsningsforslag til, hvordan vi bedst løser din opgave? Eller har du selv ideer?

Ring til os i dag på telefon (+45) 86 12 30 69 eller skriv til e-mail aug@andersen.mail.dk. Vi giver gerne et uforpligtende tilbud.

Kontakt os i dag

Vil du vide mere?

Finder du ikke nok informationer om din ønskede opgave her på vores hjemmeside, er du altid meget velkommen til at kontakte os til en uforpligtende snak og eventuelt et tilbud på opgaven.

Ring til os på mobil (+45) 20 16 32 63, telefon (+45) 86 12 30 69 eller send en mail til aug@andersen.mail.dk. Vi besvarer din henvendelse hurtigst muligt.