Renovering

AUG. Andersen VVS udfører små og store renoveringer

Skal du have udført en komplet renovering af badeværelset, eller trænger komfuret og varmeanlægget til en kærlig hånd?

​​Flere opgavetyper

Aug. Andersen VVS står til rådighed ved både større og mindre renoverings- og reparationsopgaver, og vi er altid klar med vejledning, hvis du mangler inspiration.

Vi kan forvandle gammelt til nyt. Ved større projekter såsom byfornyelser står vi gerne for totalentreprisen på VVS-opgaven.

Arbejde med hænder og sjæl

En renovering skal passe til resten af bygningens arkitektur. Vi lægger både hænder og sjæl i vores arbejde, og derfor går vi både op i holdbarhed, funktionalitet og det pæne æstetiske udtryk.

Inden vi påbegynder opgaven, sørger vi for at tage en grundig snak med dig om, hvilke forventninger du har til projektets resultat.

Vi tager altid udgangspunkt i vores kunders ønsker, og derfor kan du være sikker på et resultat, du kan glæde dig over i mange år fremover.​

Kontakt os i dag

Vil du vide mere?

Finder du ikke nok informationer om din ønskede opgave her på vores hjemmeside, er du altid meget velkommen til at kontakte os til en uforpligtende snak og eventuelt et tilbud på opgaven.

Ring til os på mobil (+45) 20 16 32 63, telefon (+45) 86 12 30 69 eller send en mail til aug@andersen.mail.dk. Vi besvarer din henvendelse hurtigst muligt.