Renovering af badeværelse

​Renovering af badeværelse med fokus på design og funktionalitet

Drømmer du om at få renoveret dit badeværelse, så det fremstår moderne og indbydende, og så det samtidig lever op til dine behov? Så er du kommet til det rette sted. Hos Aug. Andersen ApS har vi mere end 90 års erfaring inden for bl.a. renovering af badeværelse, som vi udfører for private såvel som erhvervskunder i Risskov, Åbyhøj og alle andre dele af Aarhus.

​Når du lader os stå for din renovering af badeværelse, kan du altid være sikker på at få et holdbart og flot resultat. Vi lægger stor vægt på både design og funktionalitet, og vi mener ikke, at håndværk kun skal være solidt, men også pænt at se på.

​Vi kan varetage din badeværelsesrenovering i en totalentreprise

At få etableret et helt nyt badeværelse kan være en rigtig stor opgave, som kan involvere flere forskellige faggrupper. Derfor tilbyder vi at varetage din badeværelsesrenovering i en totalentreprise, så vi står for hele opgaven.

Vi har et tæt samarbejde med en række dygtige underleverandører, som både tæller tømrere, murere og malere. Dermed kan du få et samlet resultat uden selv at skulle stå for koordineringen.

Uanset hvilken renovering af badeværelse du er på udkig efter, så kan du stole på at vi står klar til at hjælpe dig.

Hvad koster renovering af badeværelse?

Vores priser på renovering af badeværelse afhænger af en lang række forskellige faktorer. Her kan bl.a. nævnes:

  • Om der er tale om en lille eller en stor renovering
  • Om du skal have etableret et helt nyt bad
  • Hvilket materialer du ønsker
  • Om vi skal varetage din opgave i totalentreprise
  • Om du har nogle specielle ønsker

Der er givetvis meget stor forskel på, om vi blot skal sætte nye fliser op i brusenichen, eller om vi skal ombygge og udvidede hele det eksisterende badeværelse.

​Kontakt os og få et uforpligtende tilbud på dit nye badeværelse

Ønsker du en billig pris på lige netop din opgave, så er du altid meget velkommen til at kontakte os med henblik på at få udarbejdet et uforpligtende tilbud. Det kan også være at du brænder inde med spørgsmål som “Hvad koster et nyt badeværelse?”

Kontakt os i dag

Vil du vide mere?

Finder du ikke nok informationer om din ønskede opgave her på vores hjemmeside, er du altid meget velkommen til at kontakte os til en uforpligtende snak og eventuelt et tilbud på opgaven.

Ring til os på mobil (+45) 20 16 32 63, telefon (+45) 86 12 30 69 eller send en mail til aug@andersen.mail.dk. Vi besvarer din henvendelse hurtigst muligt.